19 June 2012

Selamat Pengantin Baru Bibi & Irwan #2

Assalamualaikum...

First of all,cik effa nak ucapkan selamat pengantin baru buat kazen cik effa iaitu HUSNA HABIBI.Da kawen pon my kazen.Umo sama ng cik effa.Yerla jodoh dia sampai dulu..hihihihi

Ekceli cik effa ada 2 orang sepupu umur yang sama.sorang lagi perempuan jugak.Sepupu belah ayah jer ni.Yang dalam gambar kat bawah tu..pakai baju kurung kaler putih tudung pink..GOJES X??Sape-sape nak berkenalan dengan dia haruslah seorang yang...tettttt...hehee..dok leh kabo sini..kena tanya empunya tuan badan..ngehngehngeh (statement reka jer ni.harap my kazen x marah promote dia kat sini.hahaha)

Korang tengok pelamin FULL HOUSE tu cantik tak??Kalau cantik tempahlah sekarang.hahaha..pelamin ni milik kedai si pengantin ni sendiri,termasuk baju...So sape-sape nak kawen tu boleh la singgah kat laman FB sepupu saya ni BIJAK PENGANTIN.(tokey kena bagi i payment sikit sebab i pomote..hahaha)

So selamat melayari bahtera rumah tangga.Moga berkekalan hingga akhir hayat...zassss...

Pelamin FULL HOUSE tema pink white

Menerima mas kahwin

Saat membatalkan air sembahyang & sarung cincin

hehehe..nak pose pegang bunga jugak!

sepupu yang nakal..uchh!

berseri-seri wajah pengantin

suci murni dengan pakaian putih

nak interframe!

2 comments:

RhumZi said...

Selamat pengantin baru... moga bahgia ke akhir hayat..

visitL http://rhumzi.blogspot.com

EfFa mArIfA said...

TERIMA KASIH BAGI PIHAK PENGANTIN..HEHE