28 June 2012

Makanan oh makanan!

Assalamualaikum.

Hari ni saya nak post gambar makanan jerk.sebab tak der idea nak post ape..3 jam fikir nak post ape dalam blog ni.sambil-sambil buat keje..last-last terfikir nak post gambar makanan jer.Ekceli makanan kat bawah tu ada yang di masak sendiri dan dimasak oleh tukang masak di salah sebuah restoren.ngeh2..

so hope enjoy dengan gambar di bawah.Kalau nak resipi leh click labels resipi ok?Kat situ tak der lah banyak sangat resipi.Tapi boleh diguna pakai..hehehehe...

 chicken mix ball (sendiri masak okey!)

 Hot Plate ayam cendawan (Mayang Village)

 Mini Pizza ( i buat jugakk)

 Nasi Goreng Pataya (Restoran Darwisy)

 Kuew Tiaw Ratna (Restoran Darwisy)

Doh Pizza yang menggebusss

7 comments:

Nelly The Strange said...

nyum2 !!!

:)

i like ~

mama aini said...

assalam..ehem terliur pulak mama tgk pic.makanan yg sedap ni..he2x..

Tina Othman said...

semua pun nampak sangat sedap

gebunya doh pizza tu

EfFa mArIfA said...

HEHE...TENGOK DAH SEDAP KAN..KENA RASA DLU..:)

Chic Na said...

sedapnya sume makanan2 tu. ;)

izla said...

gebunya doh pizza tuh!!

EfFa mArIfA said...

chic na-mmg sedap..hehe

izla-gebuuuu...cute mute!