25 February 2011

Tinggalkan Kesedihan Semalam

Wah..tajuk entry xleh blah kan..hahaha...
nway,skunk ni effa da xrasa sedih2 dah...
cuma happy je skg nih...
nak tau x napee??

hehe....adelah..
xleh bagitau..weee....
tp nak kongsi aje..hahaha..(POYO suNGGUh BUdak ini)

1)Semalam dapat mesej,dah dapat kerja..
wah...dah 9 bulan menanam anggur yang tidak berbuah ahirnya dapat jugak...
tapi still xtau dapat kije area mana...antara BESUT,SETIU or KUALA BERANG..
Harap2 dapat K.Berang becoz dekat sikit ngan umah..leh ulang alik je...xpayah susah2 nk kena cari umah sewa plak...ye x???so..effa akan tau hari SELASA ni...kena amek surat jawatan..terus dye gtau dapat kat mana..aiseyyhh...berdeBAR siot..huuu

2)Ni berkenaan ngan entry sebelum ni...tenkiu ramai yang support kat effa..
xlagi sedih da...aritu block dye untuk yang ke dua kali nya...
heee..sebab dye letak married with lah pulakkk...aiseyhhh..

3)Dah add balik si dye...pastu semalam chat macam biasa...hati senang sikit..xtau nape...
tp still kawan..best chat ng die...hilang ketensionan..huuu...

4)arini tengok profile dye dah bersih dari married with sape2 ngan pic profile pn dah xder gambo si hantu tu..hakhak..itu je...
harap maklum....kami still berkawan...xnak gaduh...

p/s:Lagu pon da tukar lain da...xmo engat2 lagi...kite dengar lagu rancak2 sikit..hakhak...

CHILL...






4 comments:

hazari. said...

haha. baguslah macam tuh. sekali je sedih, datang banyak lagi berita yang gmbire2.. dapat hikmah daripade tu la tuh..

marifa_elix said...

ermm bukan sekali lah hazari..dah byk kali sedihnye...
cuma pendam aje....:P...

fatien ! said...

hohoho~ tahniah marifa :) chill chill chill !

marifa_elix said...

terima kasih fatien..(*_*)