04 December 2008

puding kastard marifaelix:)




















hari ni boring xtau nak wat apa..aku baca buku majalah sambil berbaring atas sofa..pastu belek punyer belek majalah tu ternampak la resipi puding kastard apa ntah nama dier..(yang kat atas tu marifaelix tambah2 jerk).haha..rasa cam sedap plak..aku pon terus la cakap kat kakak aku nih..

aku:mie jom wat puding..cam best je..
kak:jom..tp nok amik mana bahan2 dier..ada dok lagi dalam peti tu..
aku:aku pun ke dapur n cek barang2 yang xda lagi untuk aku bli masa nak amik mak aku balik dr skool dia.
mimi:emm tepung kastad dah ada,susu cair,buahan coktail,gula air semua dah ada exp agar-agar n kek gulung..aku:ok la nati kita gi bli la kat kedai..kak:orait..

sesampai kat umah trus kitaorg wat..mak pon bantu jugak..hihi..
n then last sekali ni lah hasilnya..

2 comments:

cik_mimie said...

tipu..
pic tu bukannye puding kastard yg kite boowat
bukan ke kite boowat nmpk lebey cntik dan lazat...

marifa_elix said...

haha...dakpe...tu contoh je...haha..kalu nak tempah r...best..kat atas dia kite tambah agar2 merah gitu.....hihi