09 December 2009

Gambang WaterparK..:)

Cuti sem kali ni best sikit coz ader lawatan dr sekolah mak aku...
so kitaorang ni sefamily ikut same lawatan ni..
dah biasa dah g lawatan ikut sekolah mak aku ni...
best ape skali ng cikgu2..ng murid2 sekali...

kali ni g ke gambang waterpark yang baru dibuka tu..
so kitaorang naik bus dalam pukul 8.30 pagi brtolak
dari sek.keb bukit payong...plan first nak berhenti kat
' kemaman dlu..yela budak2 ni nak pergi zoo mini tu.
.last2 dah smp kat zoo tu semua orang x bleh masuk.

pesal lak kan???hampeh betol...
orang tu cakap zoo tengah nk baik pulih..huhu..
aku xkesah sangat tp dak2 skoll tu r..ekeke...pastu kitaorang
teruskan perjalanan ke gambang waterpark..
sampai sana best tengok pemandangan kat situ.
.nyaman je ase...walaupun hari agak panas terik...

huhu...lepas setel bayar masuk tu..
kitaorang semua g tukor baju...
yela nk mandi kan..xkan pkai jeans..pastu aku ng akak n 2
adik aku g mandi kat tmpt kanak2..haha..
tmpat dewasa ramai sgt...penuh pool...tp best jugak mandi situ..
leh main gelongsor..aku pon try gak sekali..mmg best.
.naseb baik time naik gelongsor tu orang yang jaga pool tu xder..
kalo x mesti kena amaran kena turun..buat tebal muka je..haha.
.yela tempat tu untuk kids je...
orang dewasa naik nt macam2 masalh timbul..keh2....

erm lepak sana smp pukul 4 ptg..pastu terus
gerak g kuantan parade..
kalo lawatan x sah kalo x shopping kan..aku ngn
family x shopping mana pun..just beli VCD karaoke je..
beli yang wali band ngn tangkap leleh 90 an punye..
tp hampa sikit coz yang wali band punyer vcd x best....adoyaii...
beli yang life punyer..gambar pn x clear...huhu xpe la...
nk buat camner.....so rojer n out je pic2 cun yang sempat
diambil kat gambang waterpark ni..k papai












2 comments:

ucu4nuyunz said...

Salam..
suke gaya awk menulis..
awak..
tolong maafkan sy..
sy dah ade kt pelantar minyak..
jage diri baik2..
sy doakan awk cepat sembuh..
wassalam..

marifa_elix said...

wasalam...
yeke..sy bese je nulis2 ni..huhu