12 February 2012

Surat Cinta Dari En.Polis

Assalamualaikum....

Stressnye hari ni....
FIRST TIME!
kena saman sebab x pakai seat belt..
ya..ya..memang salah cik effa sebab xpakai...
menyesal rasanye...huhu

tapi cik effa sebagai penumpang jer..
member x pakai gak..tapi lepas...huhu..
dia plak kena saman sebab langgar traffic lite..huhu..

memang malang betol lah kena saman harini..
xpasal-pasal habis duit bayar saman.huhu..
sedih tak tentu hala ni...



p/s:Mujur ada orang belanja makan A & W petang takdi..:)

4 comments:

NURULHANIF said...

sy pun nyaris2 td.. xthu la kalu dpt surat layang.. hehe

mira maisara said...

wahh...takutnya..kalau dudk belakang sokmo lupa nak pakai

dieyla said...

skng kn mmg kne pkai seat belt even blkng..tp stkt ni dila sndri xpkai..hehe

EfFa mArIfA said...

hehehe..tu la pasal..memang kena rm 300 saman ni kalao x pakai.
sy x pakai sebab driver x pakai..haha..itu lah..ikut sangat driver tu.last2 kite yang kena.dah x leh wak ape dh...huhu...