31 January 2011

WayaNg KuLit GaTaL

WAYANG KULIT GATAL???
apekah itu??
hak..hak..hak..

lu pikir lah sendiri!!!..
yihaaa..

Bagi effa x takut pn citer ni...

Bab tengok2 wayang ni..
bukan selalu effa pegi tengok pom..

jarang2 aje..
kat TERENGGANU mana ade wayang..
sebab tu la effa jarang 
tengok..hahahaha..

citer ni biasa jugak...

okey2 bercerita pasal tengok wayang kan..
memang sesangat best bila duk dalam
PAWAGAM tu kan..
dengan SKRIN yang beso GEDABAK!!
dengan SEAT yang boleh dikategorikan
BEST sikit2 je..dan HAWA DINGIN
sejuk beku dalam tu..

citer ni best!!

tp kan..ni yang effa nak marah ni..
dah naik HANGIN !!!
please JAGA-JAGA!!!haha...

1.Ade KAPEL-KAPEL (kapel x kesah semua org nak kapel,tapi jangan r duk tunjuk
depan orang duk pegang sini,pegang sana,cium2..weekkkkkss very geli
dengan kapel TERSEBUT)

2.Ade BUDAK KECIK (mak bapak kalo nak bawak anak2 tu..sila ajar diorang camne nak DUDUK dengan btol HOKEYY!!ni tidak ganggu orang kat depan dengan KAKI tu duk hentak2 seat orang..aku HENTAK jugak ko dengan kaki aku nt kan!)

3.HANDPHONE bunyi (cik abg dan cik kakak semua..kalo nak masuk tu sila lah SILENT kan hp..xpon VIBRATE je ..kasi gegar POKET korang!..ini x..time syok2 orang layan muvie..hp sana sini duk bunyi..kalo ringtone best2 xpe gak..ni ringtone bunyi cam BANGKAI AYAM jerk!)


4.BERCAKAP(oii..dasar x eti bahasa kan..kalo nk bercakap tu pelan2 lah sikit..ni ko punyer TALK SHOW ke nak cakap kuat2)

5.SOUND SOUND (apekah sound2..??haha...ni kalo MAMAT2 yang muka cam BANGKAI duk pweewit kat orang )

hah tu jerk yang effa dapat gtau kat sini..
so nt korang nk p tgok wayang tu
sila engat2 lah pesanan PENAJA ini..hakhak 

bubbyeee!!




10 comments:

padle said...

hehe..sabo je la ye...

marifa_elix said...

haha...
sabar dah time tu..
kalo x da kena da semua tu..haha

Lulu Amira said...

maroh jer..jgan tahan2..hahah

marifa_elix said...

hakhak..
insyaallah...hahaha...

simon said...

hahahah..sbr sbr..

asybedazzle said...

satu pun tak tengok lg :)

marifa_elix said...

simon-hehe..sabar dah ni...

asybedazzle-eless yeke x tgok agi nie...hee

nuur an nor said...

wah...sound direct punye..tapi sepanjang pengalaman sy, tak penah bhadapan dgn cituasi mcm kat atas2.hihi

biskut said...

satu pawagam pentas ragam...

marifa_elix said...

nuur-xpenah ke??bagus la cmtu..aman damai je tgok wayang kan..haha

biskut-mmg2