04 September 2009

holiday di MELAKA & KL

Salam semua...dah lame xupdate blog..maklumlah dah masuk sem baru ni bizi je....skg pon bz kena study coz midterm byk sgt...ermm nak citer pasal kemana aku pergi time cuti seminggu dlu nie..hehe....tercapai jugak hasrat aku nk pergi melaka..jalan2 umah romate aku"jina"...best jugak pergi sana...time pergi dekat nak puasa so byk la dia punyer sale..kitaorg ni beli x engt dunia...biar duit xder pon..tibai je...hehhe..first sampai kat sana aku n jina dijemput oleh kawan aku.,BRO.dia amek n pergi blanje dia mkn kat kedai mamak je...hehe..pastu kitaorg menginap umah akak jina kat KL...ermm duk kat sana dalam 4 hari n then trus pergi melaka...g sana pon byk jugak g jalan2..best duk umah jina..dia ramai keluarga..anak buah dia pon comel2...geram ase..heee...lepas 5 hari duk melaka baru balik terengganu.maklumlah ramai org terengganu rindu kat aku...hahaha...perasan siot!..Sampai Terengganu pun ader org nak amek..syukur xpayah susah2 naik teksi.hehhe..tq to MAN..:p.ermm xder ape da nk citer so korang show lah pic2 aku kat bawah ni time g holiday dlu erk...cHOw!

PUTRAJAYA

CAFE PUTRAJAYA

LAPAR...MAKAN JAP(JUSCO)


KTM SERDANG



KEDAI KASUT MINES



JUSCO KL(CHERAS)




SATE KAJANG BESH!




LEPAK_LEPAK DI PUTRAJAYA



TIMES SQUARE



PANTAI KLEBANG_MELAKA




EYE ON MALAYSIA



2 comments:

ucu4nuyunz said...

Salam.. makan sampai tak nampak saye..
ape la..
awk jge diri baik2 tau..
mase sy tak de nie..
keje tmpt lama sy dah resign..
skrang keje kat petronas..
doakan sy selamat..

marifa_elix said...

wasalam...thxx